Menu:

NIEUWS

VOLGENDE VOETBEDEVAART:

21 en 22 mei 2022.

Meer weten...Bijkomende info via ons secretariaat 03/844.00.45

MUZIKANTEN:

Wenst u aan de voetbedevaart deel te nemen als muzikant, neem dan contact op met ons secretariaat 03/844.00.45

BUS- EN FIETSBEDEVAART OP 18 MEI 2019

Onder een milde lentezon vertrokken 40 busbedevaarders richting Scherpenheuvel. Na een ontmoeting met de voetbedevaarders te Tremelo werden ze door Roel Jans door het Hageland geloodst. Vol enthousiasme vertelde hij over de vele, voor Bomenaars ongekende, uithoekjes van deze streek. Via o.a. de Donjon van Rotselaar, de kerk van Wezemaal, bedevaartsoord voor Sint Job, en de kapel O.-L.-Vrouw ter Stokskes reisden ze naar Scherpenheuvel door de fraaie natuur van het Hageland.

Tegelijk vertrokken vanuit de H.Hartparochie enkele moedige fietsers van OKRA richting O.-L.-Vrouw van Scherpenheuvel, genietend van de mooie lentedag.

Hieronder vindt u enkele foto's van de fiets-en busbedevaart 2019.

Met dank aan de fotografen om de bedevaarten te vereeuwigen.BUS- EN FIETSBEDEVAART OP 5 MEI 2018

In 2018 waren er zeven moedige fietsers van OKRA H. Hart die de tocht van Boom naar Scherpenheuvel maakten. Hieronder vindt u enkele foto's van de hand van DaniŽlle. Daarnaast was er in samenwerking met de Boomse OKRA's een busbedevaart met bijna 40 deelnemers, die in de voormiddag het volledig vernieuwde Damiaanmuseum te Tremelo bezochten. De deelnemers beleefden te Tremelo en Scherpenheuvel een mooie, zomerse dag.

BUS- EN FIETSBEDEVAART OP 20 MEI 2017

Ook dit jaar was er een bus- en een fietsbedevaart in samenwerking met de Boomse OKRA-afdelingen. Beide bedevaarten werden bij hun vertrek in Boom vergast op een fikse regenbui. Gelukkig klaarde het op en kon iedereen genieten van een mooie dag. De busbedevaarders werden door E.H. Paul Schelstraete, die 's avonds ook onze viering te Scherpenheuvel verzorgde, ontvangen in de Abdij van Averbode, waar hij een gesmaakte rondleiding verzorgde. Alvast enkele foto's van de 8 moedige fietsbedevaarders, met dank aan Luc en Hugo.


BUS- EN FIETSBEDEVAART OP 30 APRIL 2016

Onze busbedevaarders beleefden weer een aangename dag met o.a. een bezoek aan de kerk van Zichem. Hartelijk dank aan allen die meewerkten aan het slagen van deze dag. Ook van harte proficiat aan de 5 moedige fietsers van OKRA H. Hart Boom die de slechte weersvoorspellingen trotseerden. Enkele foto's van hun tocht, met dank aan Luc.


FIETSBEDEVAART OP 9 MEI 2015

Na enkele jaren wordt het stilaan een traditie. Ook dit jaar schraapte een aantal fietsers van OKRA H. Hart Boom alle moed bijeen om ondanks de niet zo fraaie weervoorspellingen de voetbedevaarders te Scherpenheuvel te komen begroeten. Enkele beelden van hun fietsbedevaart.


BUSBEDEVAART OP 17 MEI 2014

17 mei was een prachtige lentedag. Onder een stralende zon konden onze 40 busbedevaarders in de voormiddag genieten van een bezoek aan Zichem. Na de middag zorgden ze voor een hartelijk welkom voor de Boomse voetbedevaarders. We hopen dat allen genoten hebben van deze mooie dag en danken Annie en Stan voor de begeleiding evenals Kamiel en Hendrik voor de sfeerbeelden van de busbedevaart, waarvan hier een selectie.


FIETSBEDEVAART OP 17 MEI 2014

5 moedige fietsers van OKRA H. Hart Boom kwamen de voetbedevaarders te Scherpenheuvel begroeten. Bij een ideaal fietsweer legden Marcel, Chris, DaniŽlle, Luc en Fons zonder veel moeite de meer dan 100 km af. Proficiat! Hieronder enkele sfeerbeelden die DaniŽlle en Luc maakten, o.a. van de ontmoeting met de voetbedevaarders te Aarschot.